--> nowimprovewebdesign

NOW IMPROVE

Beiersestraat 9
2983SB Ridderkerk
T:0652010278

Klik hier voor een Email

Webdesign

NOW IMPROVE bouwt voor iedere doelgroep (bedrijven, verenigingen en particulieren) betaalbare en gebruikersvriendelijke websites. Websites in iedere gewenste vorm zijn mogelijk. Ook het opzetten van een webwinkel behoort tot de mogelijkheden.

NOW IMPROVE is gespecialiseerd in het bouwen van websites op maat. Hierbij wordt vooral gekeken naar uw persoonlijke wensen en op basis van deze wensen wordt een website gebouwd. Indien uw voorkeur uitgaat naar een standaardwebsite kan deze uiteraard ook gebouwd worden.
Door een persoonlijk contact en duidelijke communicatie bieden wij u de gewenste kwaliteit. Voor informatie omtrent de procedure en verdere aanpak kunt u gebruik maken van de opties in het keuzemenu.


Wat NOW improve exact voor u kan betekenen, kunt u vinden door op een van buttons rechts te klikken.

Procedure

NOW IMPROVE hanteert bij het bouwen van websites een procesmatige aanpak. Deze aanpak is afgeleid van het user centered design proces. Dit proces zorgt ervoor dat de verschillende fases meerdere keren worden doorlopen totdat het afgesproken en gewenste resultaat is bereikt en de opdrachtgever tevreden is. Dit zorgt voor duidelijkheid en transparantie.

Deze aanpak ziet er als volgt uit:

Fase 1: Intake en inventariseren van uw wensen.

Fase 2: Uitwerken grof concept en vervaardigen offerte.

Fase 3: Bespreken concept en offerte.

Fase 4: Bouwen van de website met tussentijdse terugkoppelingen.

Fase 5: Implementatie van de website

Fase 6: Nazorg en beheer (optioneel).


Prijsopgave

Een directe prijsopgave kunnen wij u niet vooraf geven. De prijs wordt bepaald door de gekozen opbouw van de website. Na de intake, inventarisatie en uitwerken van een grof concept wordt de prijs bepaald. In de offerte wordt uiteraard naast de prijs ook exact aangegeven wat u van ons kan verwachten.


Bedrijven

Particulieren

Verenigingen

Webshops
sitemap | Algemene voorwaarden