--> nowimprovewebdesign

Advies (efficiency-procesoptimalisatie-kostenbesparingen)

NOW IMPROVE adviseert u met als doel uw bedrijf zo goed als mogelijk is te laten functioneren. Dit kan zijn op gebied van internettoepassingen maar ook in het kader van efficiency, kostenbesparingen en kwaliteitsverbeteringen.

Ook bij het inzichtelijk maken en vervolgens het realiseren van uw verbeterinitiatieven kan NOW IMPROVE u helpen. Het is gebleken dat vele verbeterinitiatieven door een gebrek aan kennis en tijd helaas vaak niet worden opgepakt. Terwijl een groot gedeelte van de verbeterinitiatieven eenvoudig zijn te realiseren. Een van de methodes die wij hierbij hanteren is het houden van BRAINSTORMSESSIES. Hierdoor zijn wij in staat om in enkele uren de problemen en verbeterinitiatieven inzichtelijk te krijgen. Met als resultaat: LAGERE KOSTEN, MEER WINST en/of Extra VRIJE TIJD!!


De praktijk leert dat niet alleen een eenmalige (grote) efficiencyslag baat heeft maar ook het continue toepassen van (kleine) verbetermomenten een goede bijdrage kunnen leveren.


Indien u informatie wilt over het nut en effect van "extra advies en ondersteuning" m.b.t. bepaalde doelgroepen kunt u klikken op een van hiernaast staande afbeeldingen of contact met ons opnemen voor een vrijblijvend gesprek!
Bedrijven

Particulieren

Verenigingen

Webshops

NOW IMPROVE

Beiersestraat 9
2983SB Ridderkerk
T:0652010278

Klik hier voor een Email
sitemap | Algemene voorwaarden