NOW IMPROVE

Beiersestraat 9
2983SB Ridderkerk
T:0652010278

Klik hier voor een Email

Speciale regeling voor starters!

Als starter is het in aanvang vaak, financieel gezien, lastig om naast het starten extra uitgaven te spenderen aan extra ondersteuning, advies en de bouw van een website.
De kosten hiervoor kunnen normaal gesproken behoorlijk oplopen maar de ervaring leert ons dat extra ondersteuning, advies en een website vaak wel noodzakelijk voor een goede start en het slagen van uw onderneming.

Om toch een goede start te kunnen maken zonder direct hoge kosten te hoeven maken heeft NOW IMPROVE voor starters speciale regelingen (volgens het groeiconcept) waarbij de kosten voor de benodigde ondersteuning, advies en voor de bouw van een website over meerdere perioden worden verdeeld. De daarbij behorende oplevering wordt uiteraard ook in meerdere meerdere fases verdeeld.

Het Groeiconcept:

In eerste instantie kijken wij samen naar uw wensen en uw beschikbare budget . Deze wensen kunnen bijvoorbeeld betrekking hebben op een website, logo-ontwerp, folders, klantbenadering, ondernemingsplan etc. Vervolgens gaan wij uw wensen prioriteren en op basis van deze prioritering wordt een stappenplan opgemaakt waarbij uw wensen in meerdere fases worden opgepakt . Uiteraard zal ook de daarbij behorende betaling over meerdere perioden worden verdeeld.

Vaak bestaat de eerste fase van de website uit de oplevering van een homepage en een contactformulier of contactpagina. Hiermee bent u in ieder geval bereikbaar en herkenbaar voor uw klanten!!!! Vervolgens kunt u zelf in een later stadium (wanneer de financien het toe laten) bepalen of u de website verder wilt laten uitbouwen. Ook dit kan wederom in fases worden gebouwd en dus ook op verschillende momenten worden betaald. Dit groeiconcept kan indien gewenst ook worden toegepast in de mate waarin advisering en ondersteuning kan worden aangeboden.

Voor verder informatie kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen of
kijk op de website

www.starten-ondernemen.nl

sitemap | Algemene voorwaarden