NOW IMPROVE

Beiersestraat 9
2983SB Ridderkerk
T:0652010278

Klik hier voor een Email
 
 
 

Over NOW IMPROVE

NOW IMPROVE is een bedrijf wat zich bezighoudt met twee disciplines.
Ten eerste bouwen wij voor iedere doelgroep (ondernemingen, instellingen, verenigingen en particulieren) betaalbare en gebruikersvriendelijke websites, logo's, flyers, folders, klantenbestanden en kunnen wij social media voor u inrichten. Naast het (technisch) opzetten van een website en plaatsen kunnen wij u ook ondersteuning bieden bij het maken en verwerken van foto's die uw website een betere uitstraling geven. Hierbij zullen wij U ook de de benodigde informatie en advies geven. Want alleen met een website ben je er vaak nog niet!

Ten tweede biedt NOW IMPROVE u ondersteuning op het gebied van efficiency en kwaliteit. NOW IMPROVE zal trachten samen met u te komen tot efficiency-slagen waarbij de kosten omlaag gaan en de kwaliteit alleen maar zal toenemen. Om deze verbeteringen te kunnen realiseren kan bijvoorbeeld het opzetten van een klachtenprocedure of het uitzetten van een enquete een bijdrage leveren.
Indien het mogelijk is kijken wij uiteraard of een combinatie van bovengenoemde disciplines mogelijk is. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het plaatsen van een klachtenprocedure op de website.

Voor informatie omtrent webdesign en/of ondersteuning kunt u uiteraard direct telefonisch contact opnemen. U kunt ook de de e-mail knop hanteren of
gebruik maken van het invulformulier onder het menu-kopje "CONTACT".


Bedrijven

Particulieren

Verenigingen

Webshops
sitemap | Algemene voorwaarden